Jdi na obsah Jdi na menu

Finále - Proslovy a otázky porotců

21. 7. 2017

Proslovy porotců

 

Jarky

Tak Jo , nějakou náhodou jsem den dostal do poroty a Prej sem něco máme napsat doufám , ze to je sem aby mi pak Adam nenadaval , ze jsem to napsal jinam . Dobre tak teď k vám asi mi nic nezbývá než vám pogratulovat . Otázky asi nějak extra nemám , vím jak jste každý z vás hrál a mám představu komu dam hlas . Tak mi sem prosím každý napište vás nejdůležitější krok ve hře .

Stranal: Asi uniknout vyloučení v Jottunu a nechat vyhodit Karlose místo mě. :D
Kelly: Nejdůležitější krok byl, když jsem holky překecal na tvoje vyřazení, protože jsi silný hráč a určitě bych s tebou měl problém, protože kdybys byl v tom sloucdni, určitě by to dopadlo jinak, díky za hru :)
Ricky: Vyřazení Andělky - mé původní pravé ruky jen abych se já dostal ve hře co nejdál (neberu to jako moc velký podraz, protože jsem v přihlášce uvedl že budu hrát jako Padouch).

 

Karin

Gratulujem vám k finálovej trojke chlapci. Myslím že v tomto prípade by diváci show boli sklamaný a zaradili by tú sériu k tým horším. :D
Kelly: Myslíš že by som vyhrala keby sme spolu vo finále?
Stranal: Prečo by som ti mala dať hlas aby si to celé vyhral, keď si mi sám napísal, že ťa tá hra vôbec nebaví.
Ricky: Máš rád keď ťa volajú cigán, ten čierny a podobne? Možno keby ťa tak volám ja. Sama by som teraz teda bola vo finálovej trojke.

Držím vám palce a som rada že ste boli súčasťou mojej prvej hry.

Ricky: To určitě nemám rád a umím se v tohle bránit. V každé sérii tohle slyším o mě mluvit a vždy se snažím to nějak řešit a pokaždé jsem hned vypadl. V téhle sérii jsem si řekl že to nebudu tak vnímat a budu se snažit to nebrat tak aby se mě to dotklo, protože tohle téma slyším denně a opravdu mi to vadí a dotýká se mě to. A co se týče toho že kdyby jsi mi ty říkala taky cigán apod. že by jsi byla ve finále, tak ti odpovím jediné. Ty jsi opravdu silná hráčka a dost výborná hráčka, takže i kdyby jsi mi říkala já nevím jak tak s tebou bych si to finále určitě nedal, protože ty by jsi dokázala porazit i oblíbenýho Kellyho a to jsem nechtěl abych já byl zase v porotě, protože já jsem nešel jenom hrát, ale taky vyhrát. Děkují ti ale Karin za tvou hru byla opravdu hodně dobrá!
Kelly: Myslím si, že bys nevyhrála, protože ve finále neznám nikoho, kdo by napsal lepší finálovou řeč a líp dovedl mluvit před porotou, než já, takže bys to měla kurva těžký, ale víš co, podělalal jsi mě a musela jsi do poroty, takhle to nechodí, podělala jsi mě jednou, odpustil jsem ti, podruhé už ne, kdyby jsi mě nezradila, tak bych tě do finále vzal i za cenu prohry, ale abych odpověděl, tak si nemyslím, že bys vyhrála, protože bych porotu víc přesvědčil o své hře.

 

 

Zbytek porotců nic neřekl

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář