Jdi na obsah Jdi na menu

Finále - Závěrečné řeči finalistů

21. 7. 2017

Závěrečky finalistů

 

Stranal

Začal bych asi tím, jak jsem se k Djembovi vůbec dostal..
Jednou tak kecám s Martym a začali jsme se bavit o Survivoru, že existuje v čr nějaká komunita, která survivor hraje po fb, což mě docela překvapilo a tak jsem mu řekl, že to chci hrát taky a že spolu zkusíme nějakou hru vyhrát(s Martym).
Tím se dostáváme k tomu, že v tuto chvíli by výhra patřila i Martymu, kterej vypadl ještě před sloučením. Gratulace Kellymu kterej se postaral o jeho vyhození :D .
Nejdříve jsem začínal ve kmeni Valkyrja ve kterém jsme vyhrávali výzvy a vše bylo v klidu, jenže jsem další týden odjížděl na vodák, na kterém jsem se nemohl podílet na výzvách atd.. Jeden den na dovolené jsem se dozvěděl, že kmeny se promíchali a já už vůbec nejsem s Martym v kmenu, což mě dost naštvalo, ale ozval se mi Ricky a po chvíli psaní jsme došli k závěru, že by byla potřeba ve hře silná dvojice, jakmile dojde ke sloučení(a taky mě zachránil před vyhozením z Jottunu, dík (y) ).
V Jottunu jsme dá se říct vyhodili koho jsme chtěli a došlo ke sloučení, kde jsme se neocitli s naší aliancí v dobré pozici, navíc když byl Vasil vyhozen za afk. Ze všeho se nám dařilo nějak unikat až jsme nakonec z Jottunu zůstali jen my dva a čekali jsme, že skončíme. Ale Rickymu se podařila domluvit alli s Pavlou a poté s Karin. Celou dobu jsme chtěli vyhodit Kellyho, ale furt vyhrával výzvy, takže to se moc nepodařilo :D Já na výzvy moc nechodil, protože jsme byl většinou v práci až do večera.
Nakonec nás bylo 5 a Karin musela pryč(promiň <3 ) a pak už jsme se jen domluvili mužském finále s Kellym a vyhodili jsme Pavlu.
Hru jsem si užil, ikdyž příště kdybych hrál, tak do toho budu vkládat trochu více snahy, ale zas na druhou stranu jsem něco takového hrál poprvé a finále není úplně špatný :D ikdyž teda za to vděčím Rickymu.
Doufám, že se s vámi potkám zas na nějaké hře.
I když nečekám výhru, tak by mě potěšilo i krásné druhé místo.
Tak díky za všechny hlasy a hezký zbytek léta

 

 

Ricky

Tak prvně bych chtěl pogratulovat Kellymu a mé pravé ruce Janovi. Máme Vás teď přemlouvat aby jste nám dali hlasy. Nebudu lhát že Vás přemlouvat nebudu že mi stačí finále. Ja bych rád vyhrál a doufám že mé hře porozumíte. Moje celá hra spočívala v tom že jsem se celou hru musel ochraňovat a dokázal jsem chránit sebe a ve sloučení jsem ještě kryl Jana (on mě taky). První den jsem si udělal svou alianci. Hned mě podrazila Layla tím že ukončila hru a dostala mě do početní nevýhody. Dále když jsem chtěl vyřadit mého White kámoše Kellyho, ale vypadla další má spojenkyně Marťa. Dostal jsem se do velké nevýhody a loučil jsem se se hrou, ale přišel první zvrat děkuji Djembovi :* :'D. Dostal jsem druhý dech kde jsem se svou původní pravou rukou Andělkou se spojil s Vaškem a Janem. Dostal jsem se do skvělé pozice kde jsem rozhodoval kdo pujde ze hry. Mým prvním cílem byl Kellysek a potom KarlosRay a toho jsem se zbavil hned. Nakonec jsem Janovi slíbil finále a že ho budu po zbytek hry chránit a to jsem dodržel. Dalším mým velkým krokem bylo vyřazení Andělky z důvodu protože jsem chtěl vyhrát a s ní bych se do finále nedostal. Dalším mým velkým krokem je spojení s mým velkým nepřítelem Kellym ( teď s kamarádem). S Kellym jsme se bavili o hře a přišel jsem proč jsem byli proti sobě ne kvůli hrozbě, ale kvůli tomu že máme podobné plány ve hře. A když jsme se dohodli později na boy final tak jsme byli silná dvojice, ale netahal jsem do svých plánů jenom sebe ale i Jana, protože jsem mu slíbil že ve finále budeme spolu. Na mou hru jsem pyšný a jsem za ní rád. Myslím si že já si zasloužím vyhrát, protože Kelly hrál pořád hru kterou hraje vždy v každé sérii, Jan moc taktických kroků neudělal (nic proti Jane) ale já jsem svou hru zmenil úplně a myslím si že byla dobrá a já jsem spokojen. Takže lidi díky za hru a hlasujte pro mě. Nechci aby to znělo nějak povrchně ale má hra byla oproti hře úplně změněna (Jana nepočítám ten hraje svou první hru). Takže díky za hru. Váš Ricky :D :'D

 

 

Kelly

Zdravím vás všecky :3
Počtvrté hraju u Djemby a podruhé sedím tváří v tvář porotě a bojuju o pomyslný titul Posledního přeživší.
Měl jsem v plánu jít do této hry s Figem a totálně si to tu povodit ve dvou a všem vám nakopat řitě.
Ovšem co se stalo... Jelikož je Figo tak trochu retard, tak se to zrušilo a on do hry nešel a já si to musel povodit sám.

Teď vám zde napíšu svůj příběh, jak jsem procházel hrou. Koho by to nezajímalo, tak je to oddělené hvězdičkami zhora i zdola, takže klidně teď můžete přeskočit ty kecy okolo hry a přejít na fakta, proč bych měl vyhrát.

********************************************************************

Nastal den D a já jsem chlastal, takže jsem se nemohl účastnit začátku a prošvihl jsem jakékoliv prvodenní plánování aliancí... Nemohl jsem se účastnit ani výzvy, jelikož jsme byli se třídou na chatě a to prostě nešlo.. :D
Dobře, takže jsem se další den koukl, koho že to vlastně mám v kmeni. Stránku jsem zavřel, zavřel i oči a jednu si pleskl v domnění, že jsem asi špatně viděl, ale bohužel... I napodruhé tam byl stejný trash kmen a jen jsem si říkal, že bude zázrak, pokud se dostanu do sloučení.
První výzva propadák...
Nějak jsem si víc psal s Vaškem a udělali jsme alianci a o to víc je smutnější, že to byl můj největší spojenec, dále jsme přibrali, nebo spíš Rickymu přebrali Karlose, protože ten chlap ví, s kým je správné jít ve hře a pak jsem měl Frankieho jako free vote.
Ještě nám to více usnadnilo to, že Prekla opustila hru a na kmenovce jsme měli absolutní převahu, takže mohla v poklidu odejít Marťa a hned se mi to hrálo líp :D
Další výzva...
Měl jsem přestávku v Kaufu a zdálo se, že jsem jediný, kdo se z našeho kmene výzvy zúčastnil, o to víc mě pak nasralo, že jsem prohrál o nějaký zpičený 4 sekundy, ale co už, Ricky byl na plánu na odstřel, co by se mohlo posrat?
Aha... Rozdělení hlasů, kdy jsme kurva potřebovali Frankiho, aby hlasoval, ale jemu se nějak nechtělo, nebo co já vím, beztak ležel někde pod stolem a tak dostal sebehlas a Ricky se zachránil.. Ale to bylo fuk, stejně nás bylo ještě o jednoho víc.
Pak přišlo promíchání a já byl kurva rád, když jsem vyhrál svou první individuální výzvu a mohl být kapitán kmene, jelikož s Martym jsem chtěl hrát už od začátku, s Karin jsem si sem tam občas psal a Jarky je můj dobrej kámoš, co mě nezradí, takže se tu vyloupla rovnou F4, kterou ani zmrd nerozdělí...
Že tu něco nehraje mi přišlo tehdy, když jsem Karin řekl, že aby vzala Rickyho, že půjde první, abysme měli koho vyhazovat, ale ona vzala rač Ren, o které furt říkala, jak z ní má strach a tak, ale ok, asi chtěla rač vyhodit ju, nebo tak něco, přešel jsem to v pohodě, ještě jsem se domluvil s Pajou, aby též dala Ren, že vlastně Ren napíšou všichni, protože v tu dobu jsme si ještě nepsali ohledně hry a tak nějak jsme neměli k sobě žádný spojenectví, to se ale hned pak změnilo, jelikož druhá nápověda, že se něco kurví přišla tehdy, když Karin poslala hlas pro Martyho do aliančního chatu a já jenom, jakože jestli nás trollí, nebo co to kurva..? V tu dobu jsem už měl symbol, ale nevěděl jsem to, protože Djemba mi o tom nějak zapomněl říct, ale tak co už... Marty na to dojel :/ a přišel tedy první podraz na mě, resp na moje lidi a skončilo to 4:3 pro Martyho, když s náma byl ještě Chmelák. Docela mě.. teda hodně mě to nasralo a napsal jsem Martymu, že ho pomstím a že to pro něho vyhraju.
Hned jsem oznámil, že na výzvy prcám, ať si je hrajou sami, ale ach jak já jsem to měkký člověk a hned další výzvu jsem nám vyhrál, ale jako jo, bavilo mě to dělat :D
Takže jsem si říkal, že asi pujde Luky nebo Stranal, ale vypadl Karlos a já si jen pomyslel, že je to v kundě, protože mi ze všech stran vypadávají spojenci .. :D
Dobrý no, další výzvu jsme prohráli, protože byl moc měkkej Djemba, ale na druhou stranu jsem za to rád, protože jsem mohl udělat svůj mega dobrej tah, jelikož jsem opět využil svou metodu manipulace s lidmi, že je přinutím cítit se špatně kvůli svému skutku a Karin mi slíbila, že půjde se mnou a Paje stačilo poslat břicho a taky to s ní nakonec šlo :D s Ren jsme se pak tak nějak spojili, že asi bude lepší hrát spolu, než proti a Chemlík byl v tu chvíli se mnou, protože nikoho jiného neměl.
Jarky mi vrazil největší kudlu, protože od něho jsem to vážně nečekal, ale ok je to hra, tak proč se nepomstít za Martyho rovnou a tak nějak jsem úplně všechny přesvědčil, že Jarky je daleko nebezpečnější než já, že má víc lidí a tak, prostě nějaký kecy, který mi všichni sežrali a já měl díky tomu hned další tři spojenkyně a utvořila se pro mě nová F4, kterou jsem bral real, protože holky jsou vážně super a bombasticky se mi s nima hrálo :D
Takže byl Jarky out a my opět vyhráli, tentokrát zaválela Pája a neměli šanci, teda skoro jsme prohráli, ale i tak neměli šanci a já už jen čekal, jestli se stane to, co by bylo total nakokot, ale naštěstí Vašek zůstal a vyhodili Lukyho, což jsem byl fakt na jednu stranu rád, jelikož vím, že je dobrej hráč, v této sérii nadprůměr a udělal by mi ze hry guláš :D
Takže jsem si říkal, že prakticky všici jsou se mnou a nastalo sloučení, měl jsem na své straně holky a myslel jsem si, že Chmelina a pak jsem myslel, že aj Vaška, ale ten by prý se mnou nebyl, takže jsem byl rád, když ho nakonec Djemba vyprcl ze hry a bylo nás už jen osm.
Mělo to být v pohodě a odejít měl Ricky, protože byl největší hrozba z těch tří, ale najednou se ve Chmeldovi projevil kus ďáblíka a chtěl nás podělat a hlasovat s Rickym, což by bylo 4:4, ale já natušil, jestli náhodou nemá někdo symbol, tak jsem musel jednat.
Zavolal jsem si na kobereček z jedné strany Chmelina a hned pak z druhé Rickyho.
Na Chmela jsem hned vybalil to, že jsem mu kecal, že se pro Rickyho bude hlasovat, že jsem si jen chtěl otestovat jeho loajalitu a že jestli se to ke mně odněkud dostane zpět a prostě jsem začal hartusit, že jsem mu věřil, ale že mu dám ještě jednu šanci a aby volil Andělu, že to je pravý cíl.
Pak jsem si teda něco vyscreenoval a poslal Rickymu, že Chmelda hraje na všecky strany a že vlastně neví co chce a že proč se ho nezbavit atd :D Ricky s tím souhlasil, ale tak něco v koutku duše mi říkalo, že s ním to asi nepůjde, takže záleželo jen na Chmeldovi, jestli se sám vyřadí, nebo ne, poněvadž jsme se s holkama domluvili, že dáme Chmeldu, protože na něho byly naštvané a tak, ale já měl ještě jeden postranní úmysl, když jsem hlasoval pro Chmeldu a to byl ten, že jsem mohl na Rickyho vytáhnout, že mě znovu podělal, že já svou část dohody dodržel a Chmela napsal, což se taky stalo, protože Chmelda mi na to skočil a krásně vyhodil sám sebe, další důvod hlasování pro něho byl ten, že kdyby byla remíza, tak by s kapkou štěstí vypadl někdo z jejich trojky, bo já měl svou druhou individualku a byl v klidu :D
Chmelík tedy vypadl a já mohl očernit Rickyho ze zrady :D
Hned poté rozjela Karin svou perfektní hru a začal to hrát na obě strany a hrála to fakt dobře, za to klobouk dolů, jelikož hraješ poprvé a vystřihneš tu takovou show, o které by se mohlo lidem jen zdát napoprvé :D
Takže se pomalu začala otáčet proti holkám a poslala mi to, co jí poslala Pavla, že by bylo fajn udělat girl ali a mě využít jen jako hlas a pak odhodit jak špinavej hadr :D
V tu chvíli jsem Pavlu odřízl ze záchraného lana a bylo jen na ostatních, zda to lano chytnou a ještě ji vytáhnou zpět nahoru. S Karin jsme se teda dohodli na tom, že pošlem domů Andělu, že žádá girl ali nebude a v tu chvíli jsme apeloval na Rickyho, dokonce jsem mu kvůli tomu i volal na messenger, abych se s nim mohl domluvit, že když teď pošle domů Andy, tak příště odděláme Paju, že je to výhodná nabídka a pak se tak nějak začal rýsovat možnost, že bych s nim šel do finále, ale jen taková matná, protože tu byla furt Ren s Karin, se kterýma jsem to chtěl dotáhnout do F3 :D Takže šla Andy a Ricky se k nám přidal.
V tu chvíli jsem Pavlu odřízl ze záchraného lana a bylo jen na ostatních, zda to lano chytnou a ještě ji vytáhnou zpět nahoru. S Karin jsme se teda dohodli na tom, že pošlem domů Andělu, že žádá girl ali nebude a v tu chvíli jsme apeloval na Rickyho, dokonce jsem mu kvůli tomu i volal na messenger, abych se s nim mohl domluvit, že když teď pošle domů Andy, tak příště odděláme Paju, že je to výhodná nabídka a pak se tak nějak začal rýsovat možnost, že bych s nim šel do finále, ale jen taková matná, protože tu byla furt Ren s Karin, se kterýma jsem to chtěl dotáhnout do F3 :D Takže šla Andy a Rickly se k nám přidal.
Mimochodem jsem opět vyhrál imunitu, ale to snad psát nemusím, jelikož jsem vyhrál všechny, tak mi přijde zbytečný to psát.
Takže teď byla na řadě Pája a já měl Renin hlas na starost, tak jsem si říkal, že to bude ezy vote, protože jsem věřil jak Karin, tak Rickymu, ale bum a opět další podraz a Ren byla ta tam...
To mě už vážně nasralo, takže už jsem měl pomstít dva lidi a to Martyho a Ren, jelikož jsem oboum slíbil, že to za ně vyhraju.
Takže jsem se opět obrátil na Rickyho a začal mu vtloukat do hlavy, že prostě se musíme holek zbavit, jelikož Karin hraje kurva dobře a Paju má každý rád, nakonec jsem mu to tam nějak vrazil a dohodli jsem se na boy final, který taky vyšlo.
Byl nás už teda jen pět a já měl symbol o kterým jsem už před výzvou řekl celýmu kmeni, abych rozpoutal trochu ,chaos a Rickymu jsme slíbil, že to za něho zahraju a vyhodíme Karin, protože si je jednak moc jistá a druhak je to veliká hrozba.
Myslel jsem si, že jedna z holek má taky symbol, tak jsem udělal FAKE screen, jak to hraju za Stranala, aby se kdyžtak hlasovalo pro Rickyho, za kterým jsem hrál symbol na REAL :D já jsem pro jistotu volil pro Paju, kdyby se fakt za Karin vytáhl symbol naštěstí se tak nestalo a Karin v poklidu odešla do poroty. Už zbývalo jen vyhrát poslední výzvu a poslat domů Paju. I to se nakonec podařilo a dopadlo to tak, jak bych NIKDY před hrou neřekl, že to skončí, jelikož prostě nebyla žádná naděje, že bych došel s Rickym a někým, koho jsem absolutně neznal a napsal si s nim až před poslední kmenovkou do finále, ale osud tomu tak chtěl a já tu fakt teď s těma dvouma sedím.
Takže to je k mé hře tak nějak všechno a vrhnu se na další věci, co bych vám chtěl říct.

****************************************************************

Nyní přejdu k tomu, abych napsal něco o každém, o kom se ve vzpomínkách nepsalo

Paula - Pajo, ty jsi úžasná holka a fakt tě mám mega rád, ale já prostě když už někoho odříznu, tak ho znovu nechytím a nemohl jsem tě vzít zpět, takže jsi musela jít, ale jinak si tvé hry cením protože takhle moc lidí hrát neumí a bylo mi opravdu ctí, že jsem s tebou mohl určitou dobu spolupracovat a btw díky za záchranu před Jarkym :*
Stranal - Kamo mi jsme si fakt poprvé napsali až včera po výzvě :D nebyli jsme spolu ve spojení, ale i tak jsem spoustukrát hlasovali stejně :D Jinak hra nic moc, sorááč
Ricky - můj černej kámoš, se kterým jsme po sobě od začátku šli a nakonec jsme oba ve finále... jak? :D to prostě nejde, ale jakože tak nějak jsem na tebe změnil názor, ale jen tak lehce, protože po tvé závěrečné řeči zas docela nechápu, tys změnil nějak svou hru? O.o mně to nějak nepřišlo :D ale tak proč ne, bylo fajn hrát jednou zase spolu ;)

Teď vám se napíšu pár bodů, podle kterých bych měl na plné čáře vyhrát:

* vyhrál jsem všechny imunity, takže jsem vás fyzicky všechny přehrál
* našel jsem symbol a ani jsem nepotřeboval jeho použití
* kdykoliv se proti mně někdo obrátil, tak do pár kmenovek šel out, viz Jarky, Chmelda, Karin a Paja
* v 80% lidi udělali přesně to, co jsem po nich chtěl a nepřímo jsem jim to řekl, takže skrytá manipulace
* dokázal jsem přežít v hrozivém kmeni, kde se po mně od začátku šlo
* nikoho jsem nepodrazil, pokud jsem neměl důvod
* žádnou dohodu jsem neporušil první
* měl jsem tady hned po Karin nejlepší taktiku a vyšla mi

A ještě pár věcí o Stranalovi a Rickym, proč by oni dva vyhrát neměli:

Proč ne Stranal - O jeho hře prakticky VŮBEC NIC nevím, jelikož mi ani nepřišlo, že nějak hrál a jen se celou dobu vezl na Rickym, který se často vezl na někom jiném, nevím proč by on měl vyhrát, když se ani nesnažil

Proč ne Ricky - Ricky se taky často jen vezl, buď na mně, nebo na Karin, ale nějak si nevybavuju ani jeden tah, který by zrealizoval sám a nepodřídil se jen něčímu návrhu, možná jen Karlosův out, ale to nevím, navíc kdyby nebylo náhody, kterou měl 3x, tak by to už nebyl, nejdřív Frankieho sebehlas, pak Chmelinovo zjančení a nakonec Paulina girl ali, takže Ricky měl jen velký štěstí, že se dostal do finále, za to já si všechno vybojoval sám

Na závěr bych vám ještě teda chtěl říct, že tuhle hru jssem nehrál, jen kvůli sobě, ale hrál jsem i za Figa, který se nemohl zúčastnit a pak jsem hrál za Martyho a nakonec za Ren, takže to, že vyhraju, nebude výhra jen pro mě, ale i pro ně. Hrálo se mi s váma všema opravdu moc dobře a jsem rád, že jsem poznal nové skvělé lidi a některé lidi z jiné stránky. Třeba se ještě někdy uvidíme v jiné hře nebo v mé sérii, takže bych vám byl vděčný, kdybyste ocenili mou hru a dali mi hlas.
Rád a upřímně vám zodpovím na jakoukoliv otázku, kterou si na mě nachystáte.
Díky všem za hru.
Váš Tomíšek Miláček <3 love you

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář